• Välkommen till vårt Meginecenter

Övriga kurser

Kurser

Naturmedicinska Akademin arrangerar även enstaka kurser. Det kan vara både i egen regi eller genom gästföreläsare och lärare som hyr in sig här eller som vi anlitar. Många finner denna plats både närande och kreativ. Våra mysiga lokaler och den vackra Göingska naturen inpå knutarna skapar en god atmosfär för lärande och utveckling.

Sommarens kursprogram 2019

Juni

Gör något annorlunda på din semester!

Sommarkurs

Den kreativa människan!

Om att återerövra sig själv.

Med 3 magiska dagar av kreativitet, självinsikt, kärlek till dig själv och till världen.

16,17,18 Juni

Kursledare: Miguel Rodriguez

Intentionen med denna kurs är att hitta sitt ursprungliga väsen, via kreativitet kontakta, en högre aspekt av vårt innersta där källan för kärlek och kreativitet härbärgeras. Denna workshop som är helt upplevelsebaserad kommer att kretsa kring, att med olika metoder dels utifrån 5 elementen och Tarot få kontakt med olika delar av oss själva och upptäcka hur vi använder oss av dessa i olika situationer och dessas kreativa kraft.
Runt själva huvudtemat kommer det att vara en hel del olika övningar, från den kinesiska Jian Dao som handlar om vägen tillbaka till den autentiska människan. Visa övningar och meditationer sker ute i den vackra och inspirerande naturen.
Dessa dagar passar alla, även personer utan förkunskaper, alla som är nyfikna på sig själva och livet är välkomna.

Kurspriset är 3000: – + moms.

Anmälan senast 5 maj. Anmälan är bindande.

Mer information se här! 

 

 

 

Höstens kursprogram 2019

September

 

”Tredje året”

En när livet upplevelse!

Kursstart 6,7 september
Förkunskap NMA 2
Intresseanmälan senast 1 maj.
Kontakta oss för prospekt.

 

Nystart
Naturmedicinska akademin Årskurs 1

Kursstart 27,28 september
För dig som vill blir naturterapeut eller megineterapeut
samt för din egen personliga utveckling och hälsa.
Se mer info på
https://naturhalsan.se/naturmedicinska-akademin/

 

 

Naturmedicinska Akademin åk 2

Start 20,21 september.’
Fördjupningsstudier i naturmedicin
Förkunskaper NMA åk 1.
Se mer info på
https://naturhalsan.se/naturmedicinska-akademin/

 

Meginedag Höstdagjämningen 23 september

För megineterapeuter. Mer detaljerat program kommer längre fram.

 

Utbildning i Öron akupunktur under hösten 2019

Grundläggande utbildning i öron-akupunktur.
Exakt datum meddelas under våren.

På öronen finns hela kroppen representerad och här kan vi med fördel behandla olika åkommor och hälsobesvär. Den kan användas enbart eller i kombination med meginemetoden. En mycket god investering för dig och din verksamhet.

Förkunskap: Megineterapeut.

Varje elev bör också om möjligt ordna en egen ”besökspatient” som kan mottaga behandling under ett tillfälle. Vi övar annars på dockor och på varandra.

Denna kurs är en komplett utbildning i öron akupunktur. Kursen är mycket praktisk utformad så att alla moment blir väl inövade. Vi kommer att lära oss att behandla de vanligaste förekommande hälsoproblemen både fysiskt och mentalt.

Kursledare: Miguel Roudriquez

Miguel har flera alternativmedicinska och psykoterapeutiska utbildningar och har arbetat som terapeut i över 40 år. Han har varit skolledare och ansvarig för utbildningar i Traditionell kinesisk medicin, stresshantering och personlig utveckling. Han har studerat för många duktiga lärare både i öst och väst och det är just den mixen av naturvetenskapliga metoder och orientaliska traditioner som gör att han verkligen sticker ut från mängden. En dynamisk och mycket inspirerande föreläsare och lärare i världsklass.

Begränsat antal deltagare:

Kurspris: 8500kr inkl. moms
I kurspriset ingår ett behandlings-kit värde 500kr.
Intresseanmälan går bra att göra redan nu.

 

 

 

                                                                          

      

Runvandring

 

Runornas mystik är som hemliga viskningar från forntiden och runvandringen är transformerande steg in i framtiden.

Legenden om runorna
Runornas ursprung är enligt den fornnordiska legenden från vanerna, ett folk som tros levt här i norden innan asarna kom. Deras gudomligheter var Njord, Freja och Frej och de hade kunskap om runornas magi. Asaguden Oden ville gärna lära sig denna hemlighet men jätten Mimer som vaktade runorna vid Urds brunn tyckte inte att han var värdig detta. Oden fick då genomgå ett personligt prov. Han fick offra sitt ena öga och hänga upp och ner i världsträdet i tree dagar för att tillslut förtjäna att få runornas hemligheter uppenbarade.

Runorna har använts som skrift men också som magiska tecken. När de latinska bokstäverna tog över och skrevs av munkar i klostren var runskriften länge folkets egna skrivtecken. Runor som betyder hemlighet eller hemlig viskning är som en karta över kosmos där naturens alla krafter är samlade. Runorna är lika starka i sin energi som vår skrift, våra ord och tankar, de är skapande och kan ge oss hjälp att finna vår kreativa kraft.

Naturmedicinsk grund

Runvandring® är att använda runornas kraft i egenvård och på ett sätt som kan liknas vid en “nordisk Qi Gong”. Genom runvandringen utvecklas personligheten och vår fysiska förmåga och kraft. Rätt utförd stimulerar den kroppens självläkande processer. Denna form av krafthämtning genom rörelsemeditation har den naturmedicinska läran som grund.
Här finns vetskapen att ju mer kraft och energi vi har desto bättre möjligheter ger vi oss själva att läka och helas.
Vår andliga utveckling är starkt förknippad med den personliga. Genom att kultivera oss själva mot högre mänskliga principer såsom empati och kärlek ger det oss ett växande i anda. När vi växer och helas hjälper vi också andra att växa och må väl.

I runvandring möts gammalt och nytt i en skapande och utvecklande process.

Mångfald före enfald

Runorna är kraftfulla och har en baksida som många gånger missbrukats.
Därför vill Naturmedicinska Akademin tydligöra att alla sammanhang där runorna används för att skapa enfald istället för mångfald tar vi bestämt avstånd ifrån. I runvandringen lär vi oss ett sätt att få livskraften från naturen och moder jords egen energi som finns obegränsat till oss alla.
Det ger trygghet och skapar frid inom oss och fred mellan oss.

Runvandring® är utvecklat av Ann Jönsson grundare till Naturmedicinska Akademin.

 Runvandringskurser

Naturmedicinska akademin genomför kurser i rundvandring med väl utbildade instruktörer och i samarbete med megineterapeuter runt om i landet. Vi vill skapa ett forum där du kan få del av runornas kraft på ett tryggt sätt. Du kan efter kursen boka tid och få stöd och råd i din process hos din lokala megineterapeut. Om det finns intresse på din ort kan runvandringsgrupper bildas av megineterapeuten och ni kan utöva vandringen regelbundet tillsammans.
Kurserna görs därför endast hos de som är utbildade hos oss och själv har kännedom om runvandringens effekter. För mer information om kurser och intresseanmälan kontakta oss eller din megineterapeut:

  • Bakgrund Skog
error: Innehållet är skyddat!!