Kulturevenemang

Under åren har vi anordnat många olika event och kulturevenemang. Några av dem kan ni se här nedan och flera av dessa återkommer efter tid och lust på programmet här hos oss. Gamla favoriter i repris och nya spännande kommer också framöver.

Tematräffar

Integrationsprojekt
Tjejkväll
7 vackra flickor i en ring
Salvtillverkning
Temakväll med Thor
Integrationsprojekt

På våra kulturevenemang har vi olika teman. Det kan vara allt från någon intressant gästföreläsare till att göra sin egen örtsalva. Mindre grupper kan träffas här hos oss och ha temadag. Vi firar ibland också olika högtider enligt gammal sed.

Skogskafé

Skogskafé under ekarna
Intervju med Göingeflickorna
Skogskafé med allsång
Skogskafé med läkekvinnor
skogskafé
Skogskafé under ekarna

På sommarhalvåret brukar vi inbjuda till våra populära skogskafé. Då har vi snapphonans talkshow med intressanta teman och spännande gäster. Vi inbjuder till allsångskvällar och stämningsfulla stunder under ekarna på amfiteatern eller i ladan under sköna sommarkvällar. Detta lockar till fulla hus.

Jul i Göingeskogen

Jul i Göingeskogen
solkorsen
ladan
Julstämning
göingetomten
Jul i Göingeskogen

Juletid i Göingeskogen är något extra och magiskt vackert. Vi brukar få besök av Göingetomten som har sitt tillhåll här i skogarna. Dans kring granen och storytelling om midvintersolståndet och forna tiders seder kan också vara ett inslag. Vi har meditationsstunder framför den öppna brasan som skapar inre frid i juletid.