Naturmedicinska behandlingar

Naturmedicin är mycket mer än en ett örtte eller en burk med örtmedicin. Naturmedicin är studier och läran om livet och hälsans process.

  • Naturmedicinska konsultationer: vi söker orsaker till ohälsa  och olika fysiska, psykiska och själsliga bekymmer. Med utgångspunkt från din nuvarande situation ger vi dig ett behandlingsförslag med målsättningen att skapa energi och helande samt stödja dig i din livsprocess.
  • Meginemassage/akupressurmassage
  • Akupunktur och akupressur enligt TCM
  • Zonterapi
  • Homeopati 
  • Örtmedicin
  • Sejd

 

Hälsa är en process! Det finns ingen burk med hälsa och lycka. För att uppnå det vi önskar behövs olika sätt för varje unik individ. Vi vill möta dig i att finna just ditt sätt i den processen! I det uppdraget använder vi meginemetoden som är en unik förening mellan traditionell naturmedicinsk behandling och modern hälso- och friskvårdVi verkar för att besökaren ska stärka sin egen självläkande förmåga och kraft. Inom meginemetoden använder vi oss av djupgående urgamla naturmedicinska metoder kombinerat med det läkande samtalet. Detta behandlingssätt kan lösa upp blockeringar inom oss och skapa goda förutsättningar för helandet av kropp och själ som en naturmedicinsk psykoterapi och själavård.

Vi växer hela livet och meginemetoden är också en metod för den som vill komma vidare i sin egen utvecklingsprocess på det personliga, världsliga, vardagliga och andliga planet.

Behandlingar & Priser

Telefonkonsultation

Pris 250 kr 30 minuter
Hälsorådgivning per telefon. Förboka tid.

Naturmedicinsk konsultation och diagnos

Pris 895 kr

1 – 1,5 tim

För att kunna ge dig bästa möjliga råd och behandling är det viktigt för oss att höra din berättelse. Lägga ett hälsopussel och utföra tung och pulsdiagnostik. Därefter ställer vi en diagnos och ger dig ett behandlingsförslag.

Naturmedicinsk behandling

Pris 695 kr

1 tim

Akupunktur (tradionell enl. TCM), Akupressur, Moxibution, Koppning, Laser, Zonterapi.

Massage - Meginemassage

Pris 695 kr

1 tim

Akupressurmassage som stimulerar både muskler och energisträngar/meridianer och akupressurpunkter. Cirkulationsfrämjande, avslappnande och hälsofrämjande.

Massage - Meginemassage

Pris 895 kr

1,5 tim

Helkropps akupressurmassage som stimulerar både muskler, energisträngar/meridiander och akupressurpunkter.

Lunamassage Halvkropp

Pris 495 kr

30 min

Avkoppling och avslappnings akupressurmassage som stimulerar både muskler, energisträngar/meridianer och akupressurpunkter.

Massage - Halvkropp (baksida)

Pris 595 kr

45 min

Massage för nacke, rygg, länd och ben. Välgörande och behandlande!

Massage - Rygg och nacke

Pris 495 kr

30 min

Massage för nacke och rygg. Avslappnande och behandlande!

Fotmassage och zonterapi med örtdoftande fotbad

Pris 695 kr

1 tim

Vi använder oss av våra egna örtblandningar.

Sejd Session

Pris 995 kr.
Sejd Session.
Här används gamla forntida tekniker kombinerat med naturmedicinsk kunskap och erfarenhet för att ge svar på olika livsfrågor.
Tid ca. 1 tim

Gudinnero och Gudagott- stora paketet

Pris 1695 kr

ca 3 tim

En ljuvlig stund bara för dig! Njut av tystnaden, lugnet och naturen. Meginemassage 1,5 tim och vedeldad skogsbastu. Rekreation i solen eller framför brasan med god frukt och våra egna Meginebrygder från Göinge.

Gudinnero och Gudagott-Lilla paketet

Pris 795 kr

1,5 tim

En ljuvlig stund bara för dig! Njut av tystnaden, lugnet och naturen. Lunamassage 30 min och vedeldad skogsbastu med dopp i kallbadstunna.

Skogs-spa Bastu

Pris 1200 kr

2 tim

Vedeldad bastu med kallbadstunna. Max 7 personer.

Bara Vara Dag

Pris 1900 kr.Rekreation i tystnad.Du kommer vid 10-tiden och då serveras en god förmiddagsfika. Därefter kan du vandra och njuta i den vackra Göingeskogen Sitt en stund i den magiska stenringen. När du kommer tillbaka serveras lunch.Sedan är det dags att ”luna middag” (vila).Därefter Meginemassage på 1,5 tim. Innan du går in i den vedeldade bastun får du fika med Göingebrygd. Dagen avrundas vid 18.00. Vill du stanna fler dagar kan även detta bokas.

Vi är friskvårdspartners till friskvårdslösningen Epassi.

Bokning :044-43399 eller info@naturhalsan.se
Ej avbokad tid debiteras