• Välkommen till vårt Meginecenter

Aktuellt

Aktuellt

Kursstart i Naturmedicin 1 Hösten 2021

Kursstart i Naturmedicin 1 Hösten 2021

Hälsomedvetenheten ökar i tidens spår. Det är därför en perfekt tid att lära sig mer om naturliga vägar till hälsa och friskvård. Den 24-25 september i höst startar vi en ny kurs och det finns ännu någon plats kvar. Naturmedicin är mycket mer än bara örter, det är läran om livet.

Mer info läs här!

Välkommen med din ansökan: Ansökningsblankett!


Naturterapi

Naturterapi

 

Naturterapi i Göingeskogen!

Behöver du samtala och få vägledning i livsfrågor? Vill du hämta ny kraft och energi? Känner du inre oro eller stress? Har du hälsoproblem? Vill du komma i kontakt med din inre röst och finna din väg i livet?

Med Naturterapi enligt meginemetoden tar vi tillvara alla aspekter av naturens helande kraft!

Vi använder oss av skogen, naturen och elementens kraft och symbolik under sessionen. Vi använder också ört- och växtterapi, Homeopati och blomsteressenser.

Du kan boka session enskild eller i mindre grupper. se mer information under Naturhälsans behandlingar.

Vi vistas ute, antingen runt elden i vårt eldhus eller vandrar vi i naturen och stannar på utvalda kraftplatser där vi gör passande övningar. Vi använder samtalet, aktiva och passiva meditationer, mindfullness, Skogsterapi (skogsbad). Du kan samtala om allt mellan himmel och jord och det som just i stunden är på hjärtat, under en ”Walk and talk”. 

I dessa tider är det extra viktigt att vi kan träffas tryggt och säkert. Besöket är utomhus. Begränsat antal deltagare. Föranmälan krävs och du kommer bara om du är frisk utan corona liknande symptom.  

En annorlunda och berikande session för hälsans skull!

 


Naturmedicinsk konsultation samt Sejd-session

Naturmedicinsk konsultation samt Sejd-session

Vi erbjuder i höst

-Naturmedicinska konsultationer och hälsorådgivning per telefon.

-Sejdsession , en annorlunda och magisk upplevelse

Mer info: https://naturhalsan.se/behandlingar/


Gilla vår nya sida Megine på Facebook!

Gilla vår nya sida Megine på Facebook!

Megine betyder livskraft.
Megine Facebook-sida är till för allt som stärker oss och ger oss mod, kraft och energi i vardagen. Här vill vi ha positiva nyheter och kloka ord. Här delas livsbejakande och närande arrangemang och event från megineterapeuter runt om i landet. Välkomna till en FB-sida som vill ladda dig med mera megine, du hittar den här!

 

  • Bakgrund Skog
error: Innehållet är skyddat!!